Bloem, Bosma en Partners

Tjitte Bosma

Co-Founder

Tjitte is reeds 21 jaar actief binnen de financiële dienstverlening, zowel in de particuliere bank- en verzekeringsmarkt, als in de b2b. "Ik haal voldoening uit het persoonlijke advies en het contact met onze klanten, waarbij het altijd schitterend is om te zien hoe een onderneming groeit, nadat onze oplossingen zijn toegepast."

Alwin Bloem

Co-Founder

Alwin is 8 jaar geleden begonnen met ondernemen en bij de Heilbron Succez groep verantwoordelijk geweest voor kredietverzekeringen. Hij was tevens betrokken bij het opstarten en uitbouwen een van de snelst groeiende factorhuizen van Europa. "Samen met de partners in mijn netwerk de juiste verbindingen maken en bij onze klanten voor groei en rendement zorgen... daar ligt mijn kracht!"

Onze partners

Wij hebben een groot netwerk opgebouwd met internationale partners, grootbanken, investeerders, bank- onafhankelijke financiers en menig andere partij. Door de korte lijntjes met beslissers bij deze organisaties, kunnen wij voor u betere voorwaarden en betere deals realiseren. Maak hier gebruik van!

Banken

Grootbanken, zowel nationaal als internationaal. Tevens hebben wij partnerships met bankonafhankelijke financiers.

Boekhouders en Accountants

Wij kunnen u in contact brengen met de beste boekhouders en accountants die u, door onze samenwerking, tegen een scherp tarief kunnen adviseren.

Verzekeringskantoren

Door onze jarenlange ervaring in de verzekeringsmarkt hebben wij goede connecties bij verscheidene grote verzekeringskantoren.