Wat bieden wij met

Trade Finance

Leveranciers zijn ongeduldig. Ze eisen betaling op het moment van verschepen van de goederen, of erger: vooruitbetaling. Zelf moet u gemiddeld 50 dagen wachten totdat u betaald krijgt van uw debiteuren. Met een trade finance oplossing, verkoopt u eerst de goederen en u betaalt met de opbrengst tot zelfs na 120 dagen uw leverancier.

Op deze manier zit uw kapitaal niet meer vast in een niet -liquide supply chain. Trade Finance wordt zonder zekerheden en verpandingen naast de huidige kredietfaciliteit van de bank verstrekt. Het enige dat nodig is, is dat uw onderneming een positief eigen vermogen heeft.


De oplossingen die wij bieden zijn wereldwijd, waarbij wij ons onderscheiden door op de meest exotische landen dekking te bieden.

Betere afspraken

Uw leverancier geeft in veel gevallen korting op uw inkooptarief, wanneer de factuur sneller betaald wordt

Geen gedoe

Alles kan bestaan naast de huidige credit lijn en zonder extra zekerheden

Minder risico

Uw leverancier weet zeker dat de factuur betaald wordt. U weet zeker dat u de goederen verkocht heeft alvorens zelf de betaling te hoeven doen

Verbeterd werkkapitaal

Doordat uw eigen betaalconditie naar 90-120 dagen gaat en u de betaling waarschijnlijk sneller ontvangt dan 90-120 dagen, realiseert u een positieve hefboom op uw werkkapitaal

Onze andere diensten