Wat bieden wij met

Factoring

Wij werken samen met de beste factorhuizen van Europa. Uw factuur wordt binnen 24 uur betaald, en u wordt ontzorgd op gebied van debiteurenbeheer, incassoprocedures etc. Al onze partners bieden de meest moderne online- applicaties, waarbij u volledig inzage heeft in de status van deze administratie. Dit alles tegen de scherpste tarieven in de markt!

Factoring is een vorm van debiteurenfinanciering. Een ondernemer draagt zijn facturatie en debiteurenrisico over aan een gespecialiseerd bedrijf, de factoringmaatschappij. In ruil voor een vergoeding aan dit bedrijf ontvangt de ondernemer direct zijn geld. Hij hoeft dus niet te wachten totdat zijn facturen zijn betaald.

Factoring van debiteuren is zeer geschikt voor groeiende bedrijven, omdat de omvang van de financiering meegroeit met de omvang van de debiteurenportefeuille.

Dekking wereldwijd, en wij kunnen lastige debiteuren, of een deel op eigen boek financieren.

Geen risico

De factuur is direct betaald dus u heeft geen debiteurenrisico. Als de debiteur failliet gaat, is dit het probleem van de factormaatschappij.

Lage rente

De rente varieert, afhankelijk van de betaalconditie. Hoe korter de bevoorschotting, des te lager het tarief

Geen gedoe

U hoeft geen geld, tijd en energie meer te steken in het innen van de factuur. Geen herinneringen, geen incassotrajecten, geen gedoe.

Meer werkkapitaal

U kunt direct bezig gaan met investeren, uw core business toepassen. Omzet maken met de uitbetaalde gelden van de factuur.

Onze andere diensten